Αθήνα 23/01/2020,

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης για το [ Β ] Μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2020 που θα λάβει χώρα το Σάββατο 25/01 και την Κυριακή 26/01, 2020 στο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια στο Ηράκλειο Κρήτης, θα θέλαμε με την παρούσα ανακοίνωση να ενημερώσουμε τους υπευθύνους / συνοδούς των συλλόγων για την καλύτερη δυνατή και εύρυθμη ροή των αγώνων σε όλα τα επίπεδα, τα παρακάτω :

Η Ομοσπονδία έχει ήδη προγραμματίσει γραφείο υποδοχής και εξυπηρέτησης στους χώρους του σταδίου το οποίο μάλιστα θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 24/01/2020 το απόγευμα στις 17:00.

Στον συγκεκριμένο χώρο θα μπορείτε να διεκπεραιώσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες/υποχρεώσεις του συλλόγου σας όπως :

  • Έλεγχος και επιβεβαίωση συμμετοχών, (Registration)
  • Οικονομικές υποχρεώσεις/οφειλές, (δελτία, συμμετοχές, ετήσιες συνδρομές κλπ).
  • Παραλαβή καρτών διαπίστευσης, αθλητών, προπονητών.

Παρακαλούμε θερμά και λόγω του υψηλού αριθμού συμμετοχών και για την αποφυγή συνωστισμού το Σάββατο το πρωί, όσοι υπεύθυνοι συλλόγων βρίσκονται στο Ηράκλειο από την Παρασκευή, όπως αξιοποιήσουν την δυνατότητα αυτή για να μην υπάρξει η όποια χρονοκαθυστέρηση στην ροή των αγώνων.

Την προσοχή σας !!! τα όποια Οικονομικά θέματα θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί έως και το Σάββατο 25/01/2020 στις 1α το μεσημέρι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ 2020 – [ Β ] Μέρος, 25&26 Ιανουαρίου 2020 – Ηράκλειο Κρήτης.