ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ACROPOLIS OPEN 2019

Αγαπητοί φίλοι,

Για την εύρυθμη διεξαγωγή των αγώνων του Σαββατοκύριακου 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Αγία Βαρβάρα στα πλαίσια τους τουρνουά Acropolis 2019, λόγω του ιδιαίτερα υψηλού αριθμού συμμετεχόντων  και δεδομένου του περιορισμένου  χώρου που πρόκειται να διεξαχθούν , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής :

  1. Η ζύγιση των αθλητών/τριών θα γίνει  κατ΄ επιλογή πρίν την έναρξη της κατηγορίας που αγωνίζονται ή κατά την διάρκεια διεξαγωγής αυτής.
  2. Το χρονοδιάγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί στην SPORTDATA τις επόμενες ώρες
  3. Οι αθλητές/τριες οφείλουν να είναι παρόντες στο γυμναστήριο 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα  έναρξης της κατηγορίας τους .
  4. Παρακαλούμε λόγω του περιορισμένου χώρου οι αθλητές και οι συνοδοί να προσέρχονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, και να αποχωρούν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων και της απονομής της κατηγορίας τους
  5. Οι απονομές για την κάθε κατηγορία θα γίνονται  αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατηγορίας

Σημαντική επισήμανση

Η εταιρεία  ALTERLIFE με μεγάλη χαρά στηρίζει και πάλι την προσπάθεια των αθλητών και την ΕΦΕΟΖ-Ζ, προσφέροντας σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο INTERNATIONAL ACROPOLIS OPEN  φρούτα κι εμφιαλωμένο νερό.

Για το σκοπό αυτό εκπρόσωποι από κάθε σύλλογο θα παραλάβουν από το ειδικό σημείο διανομής τα φρούτα και τα νερά για τον σύλλογό τους , σύμφωνα με τον αριθμό των αθλητών-τριων που έχει δηλώσει.

H διανομή θα γίνει μόνο το ΣΑΒΒΑΤΟ από 10.00 π.μ έως 12.00 μ.μ. και για τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς!

Μετά τιμής

για την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

 Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γεν.Γραμματέας

Πουλικίδης Αναστάσιος                                                  Χαριτοπούλου Μαρία

ACROPOLIS 2019 – Σημαντική Ανακοίνωση