ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ – ΖΙΤΣΟΥ

Αρ. Μητρώου Αθλητικής Αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  ΟΧ-088

ΑΘΗΝΑ  19/03/2020 

Μήνυμα του Προέδρου της ΕΦΕΟΖΖ Αν. Πουλικίδη προς την Αθλητική Οικογένεια του Ζίου Ζίτσου

Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Ζϊου Ζίτσου, όπως και το σύνολο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας, διανύει περίοδο μάχης με τον κορωνοϊό . Η πειθαρχία, η πνευματική δύναμη και η άμεση προσαρμογή σε έκτακτες συνθήκες – στοιχεία που παρατηρούνται στις μαχητικές τέχνες και χαρακτηρίζουν το άθλημα μας – αποτελούν την εγγύηση ότι από αυτόν τον αγώνα θα βγούμε νικητές.

Απευθύνομαι  στους αθλητές, στους προπονητές, στα μέλη και στα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων και τους καλώ να συνεχίσουν να επιδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και της εντατικής εφαρμογής των κανόνων υγιεινής, περιορισμού και αυτοπροστασίας.

Διαβεβαιώνω την αθλητική οικογένεια του Ζίου Ζίτσου ότι όσο διαρκεί αυτή η περιπέτεια, η Ελληνική Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ εργάζεται με στόχο την επόμενη μέρα. Η ολοκλήρωση αυτή της μάχης  θα μας βρει έτοιμους και δυνατούς.

Η διαβεβαίωση του Υφυπουργού Αθλητισμού , ότι θα ληφθεί μέριμνα στα οικονομικά μέτρα  για τους προπονητές και τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, θα βοηθήσει στην σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας των συλλόγων .

Με το μυαλό στους αθλητικούς συλλόγους – μέλη της ΕΦΕΟΖΖ  και στους χιλιάδες αθλητές μας σε όλη την Ελλάδα, σχεδιάζουμε και θα θέσουμε σε εφαρμογή – αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες- πλάνο ομαλής μετάβασης στην κανονικότητα σε συλλογικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Μετά την ανάπαυλα, συνεχίζουμε.

Υγιείς,  Δημιουργικοί, Δυνατοί.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ

Ο Πρόεδρος

Πουλικίδης Αναστάσιος

Μήνυμα του Προέδρου της ΕΦΕΟΖΖ Αν. Πουλικίδη προς την Αθλητική Οικογένεια του Ζίου Ζίτσου