ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΟΖΖ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019

Αθήνα 20/11/2019,

Τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Ελευθερίου Αυγενάκη δέχτηκαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΦΕΟΖΖ κ. Αν. Πουλικίδης, η Γεν. Γραμματέας κα Μ.Χαριτοπούλου και  τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος -18 & -21 ετών και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος -16 ετών, τα οποίο διεξήχθησαν 25-27 Οκτωβρίου 2019, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επίσης, ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης απέστειλε προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές σε όλους τους Αθλητές και τις Αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Ζίου Ζίτσου, που κατέκτησαν Χρυσά, Αργυρά και Χάλκινα Μετάλλια.

Ο Πρόεδρος της ΕΦΕΟΖΖ και η Γεν.Γραμματέας σε επιστολή που απέστειλαν στον Υφυπουργό αναφέρουν τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ
Με μεγάλη μας χαρά αλλά και έκπληξη λάβαμε τις συγχαρητήριες επιστολές σας προς τους αθλητές και αθλήτριες της ομοσπονδίας μας ,που στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης, έφεραν σημαντικές διακρίσεις για την χώρα μας, αγωνιζόμενοι με τα εθνικά χρώματα.
Είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία υπό την ηγεσία σας, μας τίμησε με την παρουσία σας στο εν λόγω πρωτάθλημα και η πρώτη φορά που ανταμείβονται οι αθλητές μας με συγχαρητήριες επιστολές.
Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των παραγόντων του αθλήματος μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας».

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ

 Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γεν.Γραμματέας

Πουλικίδης Αναστάσιος                                         Χαριτοπούλου Μαρία 

Τις προσωπικές επιστολές μπορείτε να τις κάνετε λήψη από εδώ >> http://www.jujitsu.gr/?page_id=6187

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΟΖΖ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.