ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙKH OΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ

 Αρ.μητρώου Αθλητικής αναγνώρισης Γενικής Γραμματείας

Αθλητισμού  ΟΧ-088

 ΑΘΗΝΑ   15/01/2019 

        ΑΡ. ΠΡ.: 2-1  

ΠΡΟΣ:  Τα Αθλητικά Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ.

ΘEMA : ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019

Κύριοι

  • Σας ενημερώνουμε ότι η  ΖΥΓΙΣΗ  για τους αγωνιζόμενους την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 , για την διευκόλυνση των διαδικασιών και την ταχύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος  την τελευταία ημέρα ,θα γίνει και τοΣΑΒΒΑΤΟ 19  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 από 16.00 έως 18.00 στο στάδιο ανά σύλλογο.
  •  Σας ενημερώνουμε  επίσης ότι

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JU JITSU ΓΙΑ ΑΜΕΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ME ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

  • ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ DUO SYSTEM.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΡΤΙΜΕΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ JU JITSU ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (ΟΧΙ ΠΡΟΕΠΙΘΕΣΗ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ DUO CLASSIC.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ – ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ – ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΧ.

  • ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΩΣ ΕΞΗΣ
  • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DUO SYSTEM ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ(JU JITSU ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ)
  1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DUO SYSTEM ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΗ (JU JITSU ΚΩΦΩΝ)
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DUO SYSTEM ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)
  3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DUO SYSTEM ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ (ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ )
  4.  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DUO SYSTEM ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΖΙ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΜΕΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DUO SYSTEM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΜΕΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ Π.Χ. ΧΡΥΣΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΑΡΓΥΡΟ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΑΛΚΙΝΟ.

Η ΔΗΛΩΣΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00  ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ EMAIL ΣΤΗΝ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (efeozz@yahoo.gr) , ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ Κ. ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΝΤΙΩΤΗ (geobukan@gmail.com) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ

 ΕΠΙΘΕΤΟ

 ΟΝΟΜΑ

ΗΛΙΚΙΑ

 ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

 ΦΥΛΟ

 ΤΟΝ ΑΡΤΙΜΕΛΗ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΕΝΕΡ

 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΉ Ή ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ.   

Ο Πρόεδρος                                                                                                Η Γεν. Γραμματέας

Πουλικίδης Αναστάσιος                                                                                Χαριτοπούλου Μαρία

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019