ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκ μέρους της ΕΦΕΟΖΖ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  1. Acropolis 2018 – Δηλώσεις συμμετοχών, η ηλεκτρονική διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής είναι πλέον γεγονός και εξελίσεται πολύ ομαλά. Αναμενόμενο, κανόνας για κάθε τι “νέο”, η ανάγκη προσαρμογής. Η πλήρη αξιοποίηση της νέας διαδικασίας χρειάζεται χρόνο, για αυτό η ΕΦΕΟΖΖ αποφάσισε την παράτηση των δηλώσεων συμμετοχής μέσω της αγωνιστικής πλατφόρμας για τουλάχιστον μία ημέρα ακόμα, δηλαδή μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 28/11/2018. Φυσικά θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό, ότι βασικός στόχος μας ήταν και παραμένει, να αγωνιστούν όλοι οι αθλητές των συλλόγων σας. Αυτό και θα γίνει βέβαια, δεν πρόκειται να μείνει εκτός αγώνων κανένας αθλητής η αθλήτρια. Βασικός σκοπός της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχών και ένα από τα πλεονεκτήματα της είναι, το να μπορείτε από οπουδήποτε είστε και ακόμα και με το κινητό σας να προβαίνεται στις δηλώσεις, διορθώσεις ακόμα και διαγραφές των δηλώσεων σας, έως ότου “κλείσει” το σύστημα, η Sportdata φροντίζει για την ενημέρωση της βάσης με τα νέα δελτία σας συνεχώς.
  2. Online Βοήθεια και Τηλεφωνική επικοινωνία. Για ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια και για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο για την χρήση της πλατφόρμας και αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής AnyDesk (δωρεάν απομακρυσμένη διαχείριση) από το διαδύκτιο, μπορείτε να καλείτε στα, 6981414007 (Αλκης Σκοπελίτης) και 6936512880 (Πέτρος Σκοπελίτης) για να λαμβάνετε την σχετική βοήθεια σε πραγαματικό χρόνο .

Παρακαλούμε πολύ, να καλείτε για την πλατφόρμα και την λειτουργία της και όχι για ονόματα η ημερομηνίες και γενικότερες διορθώσεις η προσθήκες. Για τέτοιου τύπου επικοινωνία κρίνεται απαραίτητο να κοινοποιείται το πρόβλημα γραπτώς, βοήθάτε για μία πιό παραγωγική αλλά κυρίως πιο αποτελεσματική λύση, όσον αφορά τα όσα όποια προβλήματα πιθανά ανατιμετωπίζεται η  θα αντιμετωπίσεται στο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΦΕΟΖΖ-Sportdata-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ