Λίστες Εθνικών Ομάδων.
Παρακαλούμε όπως ελέγξετε τα ονόματα και τις κατηγορίες των αθλητών σας.

Στις περιπτώσεις κενών θέσεων στις κατηγορίες μπορείτε να μας στείλετε την πρότασή σας ΑΜΕΣΑ μέσω e-mail, με την προυπόθεση οι αθλητές/τριες να έχουν συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας -18 και -21 ετών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής (μέχρι και την τρίτη θέση) και δεν δηλώθηκαν , ενώ το πρωτάθλημα είναι στη χώρα μας , χάνουν και το δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην ΙΤΑΛΙΑ.

Οι αθλητές της κατηγορίας -12 ετών που δεν έχουν διαβατήριο θα ζυγιστούν με το δελτίο της ομοσπονδίας και πιστοποιητικό γεννήσεως. Όλοι οι υπόλοιποι με ταυτότητα ή διαβατήριο

Όσοι δεν στείλουν φωτογραφία (ψηφιακό αρχείο μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος), τύπου ταυτότητας μαζί με το ονοματεπώνυμο του αθλητή με λατινικούς χαρακτήρες και την κατηγορία που αγωνίζονται , καθώς και ιατρικό πιστοποιητικό έως τις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , θα ακυρωθεί η συμμετοχή τους.

Για τις φόρμες της εθνικής πρέπει να στείλετε όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραγγελία σας για όσους αθλητές επιθυμούν να προμηθευτούν.

 

Μπορείτε να κάνετε λήψη των σχετικών αρχείων πατώντας στους παρακάτω συνδεσμους :

ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΘΝΙΚΩΝ-ΟΜΑΔΩΝ-12-ΚΑΙ-15-ΕΤΩΝ-ΤΕΛΙΚΗ >> Λήψη

ΣΥΣΤΑΣΗ-ΕΘΝΙΚΩΝ-ΟΜΑΔΩΝ-18-21-21-ΕΤΩΝ-TEΛΙΚΗ >> Λήψη

ΛΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ -12 & -15 ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ